Všechny komentáře k článku:ASUS GX850 - profesionální herní hlodavec

USB kabel

Wow, pripojuje se pomoci USB kabelu! Asi proto je tak profi:D

Možnosti
9 reakcí
poslední 3. 1. 2012 19:35

Jde hlavne o text z RSS, kde je presne toto:"Fakt, že společnost Asus cílí celou řadu svých produktů na herní nadšence, překvapí asi jen málokoho. Žhavou novinkou je profesionální herní myš Asus GX850, která se k PC připojuje prostřednictvím USB kabelu."

@23mik: Asi jde o to, že je to kabelová myš, nikoliv bezdrátová. Profi hráči by určitě bezdrátovku nechtěli kvůli lagům atd. :-)

Ode mě máš plus, nevim, proč tě tu všichni tak sejmuli. Mínusy by mělo dostat CZC, ta hláška s USB kabelem je vážně děsná. Zní to jako kdyby USB byla hypermoderní technologie, která teprve včera spatřila světlo světa :)

@EXECUTOR: Ta věta je trochu (ale opravdu jen trochu) nešťastně zformulovaná, ale za toto bych CZC nehanil. Podle mě sdělením neměla říct nic jiného, než že jde o profesionální myš s připojením přes USB, ne že USB je důvod, proč je ta myš profesionální. Chápu námitky proti formulaci věty, ale tady mi přijdou trochu přehnané. CZC dokáže daleko větší perly než toto.

@dohnalek.pavel: jj občas se jim povedou pěkný seky.. jinak doma mám GX800 a jsem s ní nadmíru spokojen.. je to skvělá myšička

@dohnalek.pavel: Však nikdo CZC nehaní, já se naopak při čtení tý věty dobře zasmál, jen se mi nelíbí, že tu lidi haní člověka, co na to s humorem (nikoliv s nějakou přísnou kritikou) poukázal. Jinak ta věta je dobrá, je to něco ve smyslu: "Žhavou novinkou je grafická karta XXYY987, která se zapojuje do PCI-Express slotu" nebo třeba: "KOSS na trh uvádí speciální sluchátka, která poskytují zvukový prožitek do obou uší" :)

@dohnalek.pavel: Řešíte s prominutím sra*ky..

@EXECUTOR: Diky, taky jsem to prave nechapal, holt asi malo smyslu pro humor. A to jsem se tesil, ze konecne nasetrim na tricko CZC :(

@23mik: Nic si z toho nedělej, jsou tací co příspěvky nečtou a jen hodnotí. Dělají to kvůli bodům, tak jen klikají na největší hromadu. :)
Jinak většina popisu u zboží je dělána pčes ctrl+c a ctrl+v. A kdo by se také divil při tom množství zboží ale zároveň tím trochu ztrácejí v očích zákazníků, takže to už je jejich volba profesionality práce.

Nenašli jste, co hledáte?

Týden slev CZC značek Týden slev CZC značek