Všechny komentáře k článku:ASUS GX850 - profesionální herní hlodavec

Porovnani s Razer Lachesis

Co myslite ktera krysa je lepsi tahle nebo Razer Lachesis?

Možnosti
8 reakcí
poslední 4. 1. 2012 19:08

Dle mého Razer, ale vzal bych do úvahy ještě Logitech, popřípadně Microsoft. Sám jsem měl dlouho Logitech MX500, nyní Razer Imperator a i když to není špatná myš, u příští se zase vrátím k Logitechu.

Myslim, že v týhle kategorii jde už spíš o to, jak myš padne do ruky. Každopádně Razer Lachesis je krásnej a před časem jsem ho měl v ruce, držel se krásně. Kdybych ještě hrál CSko, tak ho kupuju. Každopádně chválim i Logitech, mám od nich už desátým rokem myšku MX300 (mám radši menší myše a kontakt s podložkou) a pořád funguje stále stejně, tlačítka kladou furt stejnej odpor, fakt kvalita (a ti s tim někdy v zápalu vzteku dost třískám), až mě to štve, protože kdyby se mi ta myš rozbila, už jsem mohl klikat Razerem :)

@EXECUTOR: Asi si budeš muset projít tou samou cestou jako já. Razer myšky jsou nádherné, cool, megapařanský. Mají nejmodernější technologie, zkoušejí nové přístupy k ergonomii, mají servis, makají na ovladačích a jsou opravdu příjemné na omak. :) Ale z Logitechu jsem měl lepší pocit a cítil jsem (alespoň u Mx500), že mě prostě nezradí. Nikdy jsem s ní neměl problém (Můj Razer Imperator už byl na reklamaci).
Ehm, k věci. Ani tenhle ASUS nebude špatný a zlobivá myš se dá reklamovat. Asi nejsi profi gamer, tak pro tebe bude rozhodující ergonomie. Myš se nedá koupit, aniž by si jí člověk zkusil v ruce. K téhle Asusce, dost se mě u ní líbí rozvržení tlačítek na palci. Většinou je tam jen jedno, nebo dvě za sebou a ty už se hůř ovládají (zlatej nastavitelnej Saitek, nebo ten Imperator). U téhle "kolébky" člověk využije obě tlačítka, což se dost hodí. Zkus si v reálu jaký má povrch, jestli je příjemný a jestli vyrží. Pro ROG používá ASUS nejkvalitněší součástky a zpracování, tak snad bude v pohodě. Ale že by zrovna tahle společnost měla tradici ve vyrábění myší. :)

@aradan: mno ten povrch je dost velká slabina.. hned po prvním použití tam zbyly otisky přesně po prstech a dlani.. a do měsíce se to ošoupalo skoro uplně.. ale není to na škodu, spíš bych řek naopak.. ze začátku mi na omak přišla tak trochu slizká.. ted už je to paráda..

@Svobik91: Já mám Razer DeathAdder a za tu cenu je to pecka - design a ergonomie, materiál z kterého se nepotí ruka. Taky proč ji používá třičtvrtě pro-gaming scény...

@aradan: Mno driv jsem byl takovej polo profi gamer ,hrali jsme hodne turnaje a zebricky v CSku ,ale to uz me tak nejak preslo. Ja se ptal hlavne kvuli tomu ze mam Lachesis 2,5Roku a zacina trosku zlobit tak se pomalu chci porozhlidnout. Chci aby mela kvalitni snimac ale hlavne ergonomie..

@mys8: Životnost 2,5 roku je dost bídné na "drahou" myš. Pochopitelná je výměna teflonů při obroušení na pevné podložce, ale jestli dělá problémy tak je na zvážení věrnost značce. Klidně dám 1500,- za myš, ale očekávám, že bude pět let sloužit jak má. (Pamětníci Mx500 a Mx510 ví o čem mluvím.)

@aradan: Obcas vypadne. Takze ji musim vypojit a zapojit znova dost neprijemne nekdy pritom s mysi se zachazelo seriozne. To samy Razer Barracuda HP-1 taky mi odesli po dvou letech a pri tom jsem s nima agresivne nezachazel. Mam asi smulu na Razer.

Nenašli jste, co hledáte?

Týden slev CZC značek Týden slev CZC značek