Všechny komentáře k článku:Extrémní grafická karta Asus Radeon HD 5870 je tady!

Sapphire Vapor-X

A už je to tady. Sapphire se už pouští do svých klasických inovací a koukněte co z toho bude http://www.techpowerup.com/img/09-09-23/39c.jpg Mě se teda hrozně líbí a určitě bude mít zvýšený takty, až bůh ví kam.

Možnosti
13 reakcí
poslední 25. 9. 2009 3:58

edit: pro ty co nevěří, že už je http://www.techpowerup.com/img/09-09-23/39a.jpg

 

@Atina: Hele ... asi moc tahali za ten chladic, nebo je to rozmontovane.Proc je tam takova fuga k zadni stene bedny?

 

@instinct_bob: Tak asi tam není co chladit, ale je fakt, že by to mohli dotáhnout, aby se ten teplý vzduch dostal pěkně ven.

 

@Atina: Mě by se docela líbila HD5850 s Vaporem, protože je to svělej systém chlazení :D

 

@prchat1: S1+12cm 800ot Noctua je idealni volba pro Referencni model a mas krasny ticho ty karty se vubec nepecou.

 

@stratos.: jiste si to us ozkousel a zjistil kolik z nich se nepece ze? :) nemas podle me ani zjistene zda bude S1 kompatibilni a zda bude takove chlazeni dostacujici na ostatni socasti na karte

 

@Shap: Kompatibilitu uz potvrdily na foru PCT i ExtraHW, mel by sis rozsirit obzory :)

 

@bobromysl: a skouseli s tim tu kartu provozovat zda to opravdu uchladi jako celek?

 

@Shap: Arctic S1 uchladi bez problemu i HD4890 ktera ma vetsi spotrebu. TJ nevim proc vy to neuchladilo i HD5870, ktera se hreje podstatne mene, viz testy vsude na netu, kde si vyhrevnost karty vsichni pochvaluji.

 

@bobromysl: o par postu nize si se me zeptal zda ctu ty posty na ktere odpovidam, ale zrejme sam nectes to co jsem napsal ja :) slovo "celek" je docela dulezite

 

@Shap: Dobre Artic S1 to teda nema sanci uchladit :) Az to nekdo skusi a uchladi to bez problemu chci videt tvoji reakci :)

 

@bobromysl: ja ale nikde nepisu ze to neuchladi, ale take nepisu ze to uchladi, chladit totis neni potreba jen GPU, ale i nektere jine casti karty, proste as se ve specifikacich S1 objevi i podpora pro karty HD5 tak to teporve snaz zacnu sirit ze je to fakt a i vyrobce to potvrdi prave tema informacema, neba to muze potvrdit i nekdo kdo to otestuje a napise neco jako "ano mam HD5xxx a chladim ji S1"